Anlık Bildirim

Zotac'dan özel tasarımlı yeni ekran kartı; GeForce GTX 560 Ti Extreme Edition

Nvidia tabanlı ekran kartı üretiminde sektörün iddialı oyuncularından biri olan Zotac, ürün gamına GeForce GTX 560 Ti Extreme Edition adını taşıyan yeni bir model daha ekliyor. Zotac mühendisleri tarafından ileri seviyede modifiye edilen GeForce GTX 560 Ti çözümü olarak gösterebileceğimiz kart, referans model ile kıyaslandığında hem teknik özellik hem de tasarım anlamında öne çıkmayı başarıyor. Yeni bir baskılı devre kartı üzerinde 9+3 fazlı güç tasarımıyla donatılan ekran kartı, GF114 grafik yongasından güç alıyor.
Zotac'dan özel tasarımlı yeni ekran kartı; GeForce GTX 560 Ti Extreme Edition
Üzerinde 6 adet bakır ısı borusu ve çift fan bulunan üç slot tasarımlı soğutucu ile hız aşırtma tutkunlarına göz kırpan ekran kartı, yüksek hızlardaki stabiliteyi sağlayabilmek adına tantalum filtre kapasitörler ve akım taleplerine hızlı yanıt verebilmek için 3V 1000uF FPCAP decoupling kapasitör ile desteklenmiş. Bellek yongaları ve VRM modüllerinin ısı dağıtıcılar ile serinletildiği kartın baskılı devresi üzerindeki yüksek kaliteli komponentlere 8 adet GDDR5 bellek modülü eşlik ediyor.  256-bit bellek veri yolu desteğine, 384 paralel işlem birimine ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan ekran kartı, 950MHz GPU ve 4400MHz bellek saat hızlarında görev yapıyor.
Görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerine sahip olan ekran kartı çoklu GPU kurulumu için SLI teknolojisine de olanak tanıyor. CUDA, PhysX ve PureVideo HD gibi Nvidia teknolojilerini de bünyesinde barındıran Zotac GeForce GTX 560 Ti Extreme Edition'ın, Uzakdoğu pazarına özel mi olacağı, Avrupa'da çıkacaksa ne zaman ve hangi tarihten sunulacağı ise bilinmiyor.
Zotac'dan özel tasarımlı yeni ekran kartı; GeForce GTX 560 Ti Extreme Edition
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16448 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
özel tasarım, zotac ve geforce
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim