Anlık Bildirim

Galax’tan özelleştirilmiş Nvidia GeForce GTX 1080/1070 ekran kartı

Ekran kartı pazarının önemli isimlerinden Galax, özelleştirilmiş yapıdaki Nvidia GeForce GTX 1080 ve GTX 1070 ekran kartlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Grafik kartı pazarında son günlerde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Nvidia’nın yeni GTX 1000 serisini duyurmasının ardından, ay sonunda pek çok üretici kendi markası altında ekran kartlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunlardan birisi Galax.

Bilindiği gibi Nvidia’nın referans tasarım kartları artık Founders Edition olarak adlandırılıyor ve 100$ daha pahalı. Bu kart agresif tasarım çizgilerini ve yeni nesil hava soğutucuyu barındırıyor. Üreticiler ise daha çok kendi özelleştirilmiş ekran kartlarını piyasaya sürecek.

Galax GeForce GTX 1080 adını alacak ekran kartı, özelleştirilmiş bir yapıya sahip ve Galax’ın kendi çizgilerini taşıyor. Çıkıntılı referans tasarım yerine düzlemsel bir tasarımı benimseyen ekran kartı, ayrıca körük tipi bir hava soğutucu modülü barındırıyor.

Sızdırılan görsellere dikkatlice bakıldığında, kutu ve ekran kartı birbirinden ayrıldığı fark edilebilir. Kutu GTX 1080 ekran kartına ait ancak baskılı devre kartı GTX 1070 modelinin. Muhtemelen her iki ekran kartı da, bu tasarım üzerinde piyasaya sürülecek.

Galax’ın ne tür optimizasyonlar yaptığı bilinmiyor ancak saat frekanslarının daha yüksek olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Galax’ın sonraki modellerde daha performanslı soğutma sistemleri ve hız aşırtma teknikleri kullanacağı ifade ediliyor. Galax’ın yeni kartları Haziran ayında piyasada olacak.

 
Galax’tan özelleştirilmiş Nvidia GeForce GTX 1080/1070 ekran kartı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7169 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galax, galax geforce gtx 1080 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim