Anlık Bildirim

Logitech'den dünyanın en hızlı oyuncu faresi: G402 Hyperion Fury

Donanım dünyasının yakından tanıdığı isimlerden Logitech, dünyanın en hızlısı olarak lanse ettiği yeni oyuncu faresi G402 Hyperion Fury'i kullanıcıların beğenisine sundu.
Tasarımsal olarak detaylarına burada yer verdiğimiz G502 modeline oldukça benzeyen ve sağ el kullanımı ile FPS oyunlarına uygun olarak hazırlanan Logitech G402 Hyperion Fury, dünyanın en hızlı faresi olarak gösteriliyor ve bu hızı taşıdığı 32-bit ARM işlemcisi, Delta Zero ile Fusion Engine teknolojileriyle sağlıyor. Fusion Engine sayesinde optik sensör ile dahili ivmeölçer ve jiroskop birimlerinden aldığı verileri birleştirerek saniyede 12 metre tarama yapabilen G402, Delta Zero teknolojisi ile 240-400 DPI aralığında yüksek doğruluk sunabiliyor. Gövdesine yerleştirilen 8 adet programlanabilir tuş yardımıyla klavyeye olan ihtiyacı azaltan ve gerekli oyun profillerini kendi hafızasında tutabilen oyuncu faresi, 1ms gibi düşük raporlama hızıyla da özellikle çevrimiçi oyunlarda yüksek performans vaat ediyor.
Logitech'in teknik detaylarıyla dikkat çeken yeni oyuncu faresi G402 Hyperion Fury, 60$ fiyat etiketiyle Ağustos ayında satışa çıkıyor. Farenin kısa tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
 
Logitech'den dünyanın en hızlı oyuncu faresi: G402 Hyperion Fury
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2007 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oyuncu, Logitech
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim