Anlık Bildirim

EyeFi, yeni servisiyle bulut depolama dünyasına giriş yaptı

Uzun zamandır sektörde yer alan ve kullanıcıların dijital fotoğraf makineleri ile çektikleri fotoğrafları, bilgisayar ya da diğer mobil cihazlara kablosuz olarak aktarabilmesine imkan tanıyan hafıza kartları hazırlayan EyeFi, "EyeFi Cloud" isimli bulut depolama servisi kullanıcıların beğenisine sundu.
Dahili Wi-Fi kablosuz teknolojisine sahip Eyefi Mobi hafıza kartlarıyla uyumlu olarak çalışan bulut depolama servisi EyeFi Cloud, temel olarak herhangi bir kablosuz bağlantı teknolojisine sahip olmayan fotoğraf makinelerinde çekilen fotoğrafların, çevrede bulunan iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlara ve buradan da standart internet tarayıcılarından dahi erişilebilen kişisel bulut alanına aktarılmasına imkan tanıyor. Yıllık 49$ ücretiyle herhangi bir limit koymadan kullanılabilen servis, bulut üzerinden farklı cihazlar arasında senkronizasyon da yapabiliyor.
Eyefi'nin yeni bulut depolama servisinden yararlanmak için gereken Mobi serisi hafıza kartları 8GB için 50$, 16GB için 80$ ve son olaraksa 32GB için 100$ fiyat etiketiyle buradan elde edilebiliyor. Eyefi Cloud servisinin 90 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılabildiğini de belirtmekte fayda var. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim