Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "11 Temmuz 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Fujifilm

Fujifilm X-Pro 2 için yeni teknik detaylar gelmeye devam ediyor
X-Sistem’in yaratıcısı Fujifilm’in uzun zamandır bilgiler gelen yeni fotoğraf makinesi X-Pro 2 detaylanmaya devam ediyor. Bu doğrultuda son gelen bilgileri de eklediğimiz zaman 24-Mp çözünürlüğünde APS-C sensör, hareketli ekran ve Wi-Fi kablosuz bağlantı desteği gibi teknik detaylar çerçevesinde toplanan X-Pro 2, gelen bilgiler de doğru çıkarsa Photokina fuarı kapsamında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu arada ekstra bir bilgi olarak Sony’nin RX100M3 bünyesinde kullandığı görüntü sensörünü Fujifilm ile paylaşabileceği söyleniyor. (FR)


Sony

E-Mount Sony modellerinde IBIS kullanımı mümkün
Sektörün önemli firmalarından Sony, geçtiğimiz dönemde resmi internet sitesi üzerinde yer alan ve daha sonra kaldırılan bir görsel ile gündeme gelmişti. Bu görsel, E-Mount fotoğraf makineleri için IBIS yani sensör tabanlı görüntü sabitleme sistemine işaret ediyordu. SonyAlphaRumors sitesinin oldukça güvenilir bir kaynaktan aldığı bilgiye göre ise E-Mount fotoğraf makineleri için IBIS teknolojisinin kullanımını teknik olarak mümkün. Teknolojinin kullanmamasının nedeni olaraksa, firmanın böyle bir özelliğin aynasız kamera alıcıları için önemli bir faktör olduğundan emin olmaması olarak gösteriliyor. (SAR)
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim