Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "15 Eylül 2013"


Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.      
Fujifilm
Fujifilm X-A1, 17 Eylül tarihinde resmi olarak duyuruluyor
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '15 Eylül 2013'
Fujifilm'in geçtiğimiz günlerde görselleri ortaya çıkan yeni giriş seviyesi lensleri değiştirilebilir aynasız fotoğraf makinesi X-A1, gelen bilgilere göre 17 Eylül tarihinde resmi olarak duyurulacak. Teknik olarak 16MP APS-C CMOS sensör, 25600'e kadar arttırılabilir ISO değeri, hareketli LCD ekran, EXR 2 görüntü işlemcisi, 0.5 saniye açılma, 0.05 saniye deklanşör gecikmesi, saniyede 5.6 kare seri çekim hızı ve farklı renk seçenekleriyle hazırlanan fotoğraf makinesi, retro tasarım anlayışıyla kullanıcıların beğenisine sunulacak.
Canon
Canon, 2014 yılında yeni bir zoom makro lens duyurabilir
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '15 Eylül 2013'
Canon'a yakın birçok sağlam kaynağa sahip olan CanonRumors, aldığı yeni bilgiler doğrultusunda Canon'un 2014 yılında piyasaya sunulacak yeni bir zoom makro lens üzerine çalıştığını belirtiliyor. 1:1 büyütme değeri ve F4 sabit diyafram değeri ile hazırlandığı söylenen lens, firmanın dahili görüntü sabitleme teknolojisine (IS) de sahip olacak ve büyük ihtimal hali hazırda satılmakta olan EF 180mm F/3.5 L makro lens modelinin yerine konumlandırılacak.
Not: Görsel Canon EF 180mm F/3.5 L modeline aittir.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim