Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "18 Mart 2015"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Sony
Sony A7r'ın yerini alacak model çok yakında geliyor
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '18 Mart 2015'
 
Sony'nin 36MP çözünürlüğündeki FF (Tam Kare) sensörlüyle dikkat çeken E-Bayonet aynasız fotoğraf makinesi A7r, gelen bilgilere kısa süre içerisinde şimdilik A7r II olarak adlandırılan yeni bir modelle yenilenecek. Hazırlanan bu yeni modelin üretime girdiği söylenirken, fotoğraf makinesinin A7 yerine hazırlanan A7 II'de de kullanılan beş eksenli görüntü sabitleme teknolojisine sahip olacağı belirtiliyor. Diğer teknik detaylar, fiyat ve satış tarihi hakkında ise açıklanmış herhangi bir bilgi bulunmuyor. Firmadan ayırca A7r II haricinde bir yeni FF fotoğraf makinesi daha bekleniyor ve bu modelin A-Bayonet olma ihtimali de bulunuyor.
Sigma
Sigma'dan art serisi yeni bir ultra geniş açı lens gelebilir
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '18 Mart 2015'
 
Sektörün önemli bilgi kaynaklarıdan CanonRumors, Sigma'nın art serisi yeni bir ultra geniş açı lens üzerinde çalıştığını, bu lensin de Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 DG yenilemesi olabileceğini belirtiyor. Yeni bir model olarak da karşımıza çıkma ihtimali bulunan lensin diğer teknik detayları hakkında ise şimdilik açıklanmış bir bilgi bulunmazken, ünlü lens üreticisinin 24-105mm f/4 DG OS lensin üretimine de yıl sonunda tekrar başlayabileceği söyleniyor.

Canon
Canon EOS M3 ve Canon EF 100mm F/2.8L IS Makro kombinasyonu ile çekilmiş örnek fotoğraflar yayınladı
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '18 Mart 2015'
 
Canon'un tüm detaylarına burada yer verdiğimiz yeni aynasız fotoğraf makinesi EOS M3 ile uzun zamandır piyasada yer alan başarılı makro lensi EF 100mm F/2.8L IS çekilmiş örnek fotoğraflar yayınladı. Bu kombinasyonun performansını göstermek için yayınlanan tam boyutlu örneklere buradan ulaşabilirsiniz.


Olympus
Olympus'un 7-14mm F/2.8 Pro lensi Haziran ayında dağıtıma çıkabilir
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '18 Mart 2015'
 
MFT sistemin önemli isimlerinden Olympus'un geçtiğimiz günlerde resmi lens simülatör sayfasına eklenen 7-14mm F/2.8 Pro lensi, 4/3 Rumors sitesinin haberine göre önümüzdeki Haziran ayında raflardaki yerini alabilir. Diyafram değeri ve odak uzaklığıyla manzara çekimleri için güzel bir alternatif oluşturan lens, tasarımıyla da OMD modellerini etkili bir şekilde tamamlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim