Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "23 Eylül 2013"


Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.      
Canon
Canon'un yeni aynasızı EOS M2 DPP yazılımı üzerinde ortaya çıktı
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '23 Eylül 2013'
Canon'un uzun zamandır parça parça bilgileri gelen ve hali hazırda satılmakta olan EOS M modelinin yerine hazırladığı düşünülen EOS M2 fotoğraf makinesi, firmanın fotoğraf düzenleme yazılımı DPP (Digital Photo Professional) içerisinde isimi olarak ortaya çıktı. M2 modeli hakkında teknik ayrıntılar halen bilinmiyor olsa da, daha önce üst ve orta olmak üzere iki farklı aynasız makine üzerinde çalıştığını öğrendiğimiz Canon bu sektörde çok daha iyi satış rakamlarına ulaşmak istiyor.

Röportaj  
Kutay Kösem, video serisine iki yeni faydalı konu ekledi
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '23 Eylül 2013'
Fotoğraf ve fotoğrafçılık üzerinde hazırladığı bilgilendirici ve tanıtıcı video serilerine devam eden Kutay Kösem, Buğra Kibaroğlu ve Ahmet Yeşil ile birlikte yine analog üzerine bir sohbet ve ayrıca en popüler aksiyon kameralarından GoPro Hero 3 Black Edition için incelemesi gerçekleştirdi. Hazırlanan bu ayrıntılı ve keyifli videoları direkt olarak aşağıdan izleyebilir, Kutay Kösem'in diğer yayınlarına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim