Anlık Bildirim

Lomography, MFT sistem uyumlu "Experimental Lens Kit" paketini duyurdu


Hazırladığı birçok analog fotoğraf makinesi ile teknolojinin limitlerinin zorlandığı dijital pazarda ayakta kalmaya devam eden Lomography firması, MFT sistem fotoğraf makineleriyle uyumlu "Experimental Lens Kit" adlı lens paketini duyurdu.
Olympus ve Panasonic'in 2008 yılında duyurduğu Micro Four Thirds (MFT / Micro 4/3) standardına sahip fotoğraf makineleri için hazırlanan Lomography Experimental Lens Kit, tek bir paket halinde satılıyor ve içerisinde standart 24mm, geniş açı 12mm ve balıkgözü olmak üzere üç farklı lens yer alıyor. Firmanın "yaratıcı fotoğrafçılığa olan açlığını dindir" sloganıyla tanıttığı lensler, oldukça kompakt ve taşınabilir bir yapıdalar. Dahili olarak 1/100 enstantane ve uzun pozlamalar için Bulb çekime izin veren deklanşör barındıran lensler, ayrıca arka taraflarında bir filtre yuvası taşıyorlar ve böylece farklı renklere sahip ilginç sonuçların önünü açıyorlar. Lensler ayrıca sabit F/8 diyafram değerine sahipler.
Kasım ayında dağıtımına başlanacağı belirtilen Lomography Experimental Lens Kit paketi, 265 TL fiyat etiketiyle firmanın resmi Türkiye sayfası üzerinden satın alınabilecek. Lensler ile çekilmiş örnek fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.
 
Lomography, MFT sistem uyumlu 'Experimental Lens Kit' paketini duyurdu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim