Anlık Bildirim

Panasonic'ten Android işletim sistemi yeni fotoğraf makinesi

Panasonic, Android işletim sistemli fotoğraf makinesinin yeni sürümünü görücüye çıkarttı. CM10'un üzerine CM1 ismiyle getirilen yeni model, çok önemli bir farkı bünyesinde barındırıyor.
Görüntüleme sektörünün öne çıkan isimlerinden Panasonic, ilk versiyonunu 2014 yılında kullanıma sunduğu telefon özellikli Android fotoğraf makinesi CM1'i yenileyerek CM10'u kullanıcıların beğenisine sundu.
İlk sürüm ile hem tasarımsal hem de teknik detaylar açısından büyük benzerlikler taşıyan Panasonic CM1, farklı olaraksa artık telefon görüşme desteğini bünyesinde barındırmıyor. 4G LTE altyapısını sadece takılan SIM kartlar üzerinden veri aktarımı için kullanabilen fotoğraf makinesi, Android 5.0 işletim sistemiyle geliyor ve gücünü Qualcomm Snapdragon 801işlemci ile 2GB RAM'den alıyor. 
 
Panasonic'ten Android işletim sistemi yeni fotoğraf makinesi
4.7-inç'lik dokunmatik ekranı Full HD çözünürlük sunan yeni Panasonic CM1, ince gövdesiyle her zaman taşınabilecek bir çözüm oluşturuyor. Esas önemli nokta olan fotoğraf tarafında ise 1-inç boyutundaki sensörüyle 21 megapiksel çözünürlükte fotoğraflar çekebilen model, bu bölümdeki gücünü VENUS işlemcisinden alıyor ve Leica imzalı 28mm F/2.8 sabit lens ile geliyor. Geniş açı bu lensi manuel netlemeye imkan verecek şekilde tasarlanan CM1, video tarafına geçtiğimiz zaman ilk sürümüyle benzer olarak 4K video çekimi gerçekleştirebiliyor ve fotoğraflardan Time Lapse (Zaman atlamalı çekim) videolar oluşturabiliyor.
Panasonic CM1'in hangi ülkelerde kullanıma sunulacağı, fiyatı ve resmi satış tarihi hakkında şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak telefon özelliği olmadığı için çok daha uygun fiyata satılacağı tahmin ediliyor.
Panasonic'ten Android işletim sistemi yeni fotoğraf makinesi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5493 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
panasonic, fotoğraf makines ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim