Anlık Bildirim

Zalman, Güney Kore mahkemelerinin gözetimi altında girdi

Zalman, Güney Kore mahkemelerinin gözetimi altında girdi

Ana firma Moneual'ın yaklaşık 3 milyar dolarlık dolandırıcılık suçuna karıştığı ortaya çıktıktan sonra iflasa sürüklendiği haberleri gündeme gelen ünlü PC bileşenleri üreticisi Zalman, gelişmelerle ilgili bir açıklama yaptı.

Zalman açıklamasında ana firmanın adının karıştığı dolandırıcılık olayına hiçbir şekilde dahil olmadıklarını, aksine olayda en çok mağdur olanlardan birisinin de kendileri olduğunu dile getirdi. 

Herhangi bir şekilde iflasa sürüklenme gibi bir durumun olmadığını aktaran şirket, Güney Kore mahkemelerinin gözetimi altında yeniden yapılanma sürecine girmüş durumda. Bugüne kadar garanti kapsamında satın alınan Zalman ürünlerine destek verilmeye devam edilecek ve hiçbir müşteri mağdur edilmeyecek. 

Ancak yeniden yapılanmanın ne tür bir stratejiye sahip olduğu bilinmiyor. Genelde mali tabloları düzeltmek adına girişilen yeniden yapılanma süreçlerinde işten çıkarmalar veya ürün yelpazesinde kesintiler yapıldığını daha önceki örneklerden biliyoruz. Bu bakımdan Zalman'ın da benzer bir süreçten geçmesi muhtemel.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim