Havelsan Haberleri

Etiket
Son dakika havelsan haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), havelsan hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 HF.

GİRİLEN İÇERİKLER
3 VİDEO 54 HABER 3 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
AYDA 1 İÇERİK

Havelsan Son Dakika Haberleri

Güncel Havelsan Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika havelsan haberleri de dahil olmak üzere havelsan ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 3 video, 3 galeri ve 48 adet havelsan haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 3 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

havelsan İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel havelsan haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Havelsan Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni havelsan haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son havelsan haberlerini okuduktan sonra, Savunma Sanayi İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Havelsan Hakkında

HAVELSAN AŞ (adının açılımı: Hava Elektronik Sanayii), 1982 yılında Türk Silahlı Kuvvetlerinin yazılım mühendisliği alanındaki ihtiyaçlarının giderilmesi amacı ile kurulmuş olan bir şirkettir. 1985 yılından itibaren şirket yabancı ortaklarından ayrılarak %98'i Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na ait olan bir kuruluş haline gelmiştir. Şirket merkezi Ankara'da olmakla birlikte birçok farklı ilde ve yurt dışında ofisleri bulunmaktadır.

HAVELSAN, Savunma ve BT sektörlerinde global çözümler sunan bir bilişim ve sistem şirketidir. HAVELSAN, C4ISR, Anayurt Güvenliği, Simülasyon ve Eğitim Simülatörleri ve Bilgi Yönetim Sistemleri alanlarında kendini geliştirmiştir. Bu dallardan CN-235 CASA uçakları için pilot uçuş eğitim simülatörü üretmiş ve Türkiye tarihinde bir ilke imza atarak yurt dışına simülatör ihrac etmiştir.

HAVELSAN, genelde askeri yazılım ve siber güvenlik projelerinde yer almakla birlikte son yıllarda birçok e-devlet projesi ile ilgili sorumluluklar almış ve bu sorumluluklarını başarıyla yerine getirmiş ya da getirmeye devam etmektedir.

HAVELSAN, 2018'de Türkiye'nin en büyük kuruluşu arasında (İSO 500) 1.209.586.140 TL üretimden net satış miktarıyla geçen yıla göre 120 sıra birden yükselerek 153. sırada yer almıştır. Brüt katma değer sıralamasına göre de 530.902.933 TL ile 34. sırada yer almaktadır. Aynı zamanda Teknofest İstanbul'un paydaşlarından biridir.

Havelsan hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim