Anlık Bildirim

Intel'in NUC 2.0 bilgisayarı ortaya çıktı

Intel'in NUC 2.0 bilgisayarı ortaya çıktı

Tatmin edici bir performansı küçük boyutlardaki kasa içerisine sığdırarak tüketici ilgisini çekmeyi başaran Intel'in NUC adlı mini bilgisayarı büyük bir güncelleme almak üzere.

NUC 2.0 olarak adlandırılacak yeni sürümler 14nm fabrikasyon süreci ile üretilen Braswell tabanlı Atom veya Broadwell tabanlı Intel Core işlemciler ile donatılacak. Performans tarafında yaşanan artış sayesinde bu kez NUC serisinin Steam makinası seviyesine çıktığına şahit olabiliriz. 

Steam'in bir süre önce yaptığı donanım anketindeki GPU tablolarında Intel işlemciler ilk üç sırayı alırken, ilk on listesine de 4 işlemci sokmayı başarmıştı. Yeni nesil ile birlikte Haswell'e oranla yüzde 40-50 performans artışından bahsedildiğini düşünürsek NUC 2.0 serisinin Steam donanımı olabileceği akla çok da uzak gelmiyor. 

İnternette paylaşılan görsellere göre NUC 2.0 bilgisayarlarında daha küçük SSD'lere imkan tanıyan M.2 sokete yer verilirken, 4 adet USB 3.0 portu ve dijital ses çıkışı için TOSLINK bağlantısı da göze çarpıyor. Ancak Steam cihazı olarak NUC 2.0 bilgisayarını kullanmak isteyenlerin gelecek yıl bahar aylarına kadar beklemesi gerekecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim