Anlık Bildirim

Beta aşamasında 7 kez güncellenen iOS 9.3 yine güncellenecek

Son dönemde güncellemelerde kullanıcılarına kritik problemler yaşatan Apple, iOS 9.3 için kararlı sürüm çıktıktan sonra ikinci güncellemeyi yayınlamaya hazırlanıyor. İşte detaylar:

Beta aşamasında 7 kez güncellenen iOS 9.3 yine güncellenecek Tam Boyutta Gör

iOS 6’dan bu yana stabilite anlamında iOS güncellemelerinde küçük çaplı sorunlar yaşayan Apple, iOS 9.3’te ise bu konuda zirve yaptı. iOS sürümleri içinde belki de bu zamana kadarki en uzun beta sürecini geçiren iOS 9.3, beta aşamasındayken tam 7 kez güncelleme aldı. Bunca güncellemeye rağmen yeni sürüm yayınlandıktan hemen sonra kullanıcıların hesaplarına girişi noktasında bir takım sorunların olduğu ortaya çıktı.

Özellikle eski nesil cihazları etkileyen bu sorun nedeni ile Apple, problemin görüldüğü modeller için iOS 9.3 güncellemesini geri çekmişti. Kısa bir süre önce yeniden aktif olan güncelleme için sonrasında kullanıcılar tarayıcıdaki donma sorunları nedeniyle Apple’ı şikayet yağmuruna tutmuştu.

 

Bu konuya daha fazla sessiz kalmayan Apple, iOS 9.3.1 sürüm numaralı bir güncelleme ile donmaya neden olan sorunun da giderileceğini duyurdu. Çok yakında yayınlanacak olan güncellemenin bir çok popüler web sitesinde bağlantı tıklamalarında, üçüncü şahıs yazılımlarda ve tarayıcılarda görülen donma sorunlarını gidermesi umuluyor.

Apple’ın beta süreci ile on binlerce kullanıcıdan geri bildirim toplamasına ve böylesine uzun geçen beta sürecine rağmen kullanıcılarına böylesine kritik sorunlar yaşatması aslında Apple imajını ciddi anlamda sekteye uğratan bir konu. iOS 9.3 sadece beta aşamasında 7 kez güncellendi. Kararlı sürüm yayınlandıktan sonraysa bu kez 9.3 3. kez hatalardan arındırılarak kullanıcılara sunulmuş olacak. Tavsiyemiz güncellemeyi üzerinden bir süre geçmeden yüklememenizden yana olacaktır. Eğer her şey sorunsuz ise ve yeni bir hata ortaya çıkmazsa güncellemeyi cihazlarınıza kurmak daha mantıklı olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3222 kez okundu.
13 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iOS 9.3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim