Anlık Bildirim

Çocuklar için Apple etkinlik kampı başlıyor

8-12 yaş arası çocuklarınız için kendisini geliştirecek etkinlikler arıyorsanız, Apple’ın Temmuz ayı içerisinde yapacağı kişisel gelişim kampına yer ayırtabilirsiniz.

Apple’ın mağazalarının olduğu her ülkede çocuklara yönelik olarak düzenlediği kişisel gelişim etkinlikleri, bu yıl da İstanbul’daki iki farklı mağazada Temmuz ayında gerçekleştirilecek.

Apple Kampı olarak anılan etkinlikler, 8-12 yaş arasındaki çocukları kapsıyor. Mağazanın durumuna göre çocuklara robotik teknolojiler, kodlama, film yapma ve hikaye anlatımı konularında eğitimler veriliyor. Ülkemizde ise film yapma ve hikaye anlatma konuları işlenecek.

11 Temmuz tarihinde başlayacak etkinliklerde iBooks ve iMovie uygulamaları üzerinden eğitimler veriliyor. Hikaye anlatımı bölümünde; çocuklar kendi interaktif kitaplarını hazırlayacaklar ve fikirden resimli taslak oluşturmaya kadar hikaye yazmanın unsurlarını öğrenecekler. iPad kullanarak çizimler yapacak, ardından Mac üzerinde iBooks Author kullanarak ses efektleri ve Multi-Touch özellikleri ekleyecekler.

Hareketli hikaye anlatımı kısmında ise; çocuklar kendi filmlerini oluşturmak için ihtiyaçları olan her şeyi öğrenecekler. Fikirlerin resimli taslaklarını yapacak, video çekecek ve film yapım sürecinin diğer yönlerini araştıracaklar. Ardından Mac üstünde iMovie’de yeni filmlerini kurgulayacaklar.

Her atölye 90 dakika sürüyor ve 3 gün devam ediyor. Apple Kamp ücretsiz olmasına rağmen, katılımcı sayısı sınırlı olduğu için rezervasyon yaptırmada fayda var. Kaynak linkinden siz de çocuğunuz için etkinlik kaydı yapabilirsiniz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim