Anlık Bildirim

Olimpiyatlara bu uygulamalarla hazırlanın

5 Ağustos’ta başlayacak Rio Yaz Olimpiyatları’na geri sayımın başladığı şu günlerde Apple, Olimpiyat sporcusu gibi hazırlanmak isteyenlere özel bir uygulama tavsiyesi hazırladı.

Brezilya’nın Rio şehrinde düzenlenecek olan Rio 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları öncesinde Apple, özel bir uygulama tavsiyesi hazırladı. Tavsiyeler ile, nasıl bir  Olimpiyat sporcusu gibi antrenman yapabileceğinizin cevabını bulabilirsiniz.

5 Ağustos’ta başlayacak Rio Yaz Olimpiyatları’na geri sayımın başladığı şu günlerde, Apple’ın derlediği fitness odaklı iOS uygulamaları şöyle sıralanıyor:

ClassPass

ABD’nin 36 şehrinde faaliyet gösteren ClassPass, bir fitness üyelik uygulaması. Uygulamaya üye olanlar, yakınlarındaki fitness salonları ve merkezlerinden pek çok farklı çalışma programına katılabiliyor. Ayrıca salonlara tek tıklama ile rezervasyon da yaptırabiliyorsunuz.

Komoot

Komoot, çevrimdışı haritalar ile ne kadar mesafe kat ettiğinizi ve ne kadar yolunuz kaldığını her zaman takip edebilmenizi sağlıyor. Sokak sokak sesli yol tarifi ve sürekli ilerleme durumu gibi güncellemeleri sunan uygulama; tırmanış, bisiklet rotaları ve dağ bisikleti yollarına ilişkin önerilerde bulunuyor. Apple Watch ekranınızdan da gideceğiniz yön ve kat ettiğiniz mesafeyi takip edebilirsiniz.


Record by UA

Under Armour tarafından sunulan uygulama, iPhone ve Apple Watch ile uyumlu. Uygulama fitness rotaları, günlük aktiviteler, beslenme ve uyku durumunu takip ediyor. Belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için bu verileri değerlendirerek uyarılar yapıyor.

Noom

15 milyondan fazla kullanıcısı olan Noom, konusunun uzmanları tarafından hazırlandı. Sanal bir koç olan Noom, attığınız adım, gittiğiniz mesafe, yaktığınız kalori gibi değerleri ölçüyor. Bünyenize uygun çalışma programları belirliyor ve kat ettiğiniz süreci de izliyor. Gerektiği zamanlarda uyarılar yapıyor ve görevler veriyor.

Strava

En beğenilen fitness uygulamalarından Strava, koşu ve bisiklet turlarınızı kaydederek, puan cetvellerinde arkadaşlarınızla mücadele edebiliyorsunuz. Uygulama gerçek zamanlı gerçek zamanlı istatistiklerinizi görüntülemenizi ve ilerleme durumunuzu sosyal medyada paylaşabilmenizi sağlıyor.

Sweat with Kayla

Dünyaca ünlü kişisel antrenör Kayla Itsines’in geliştirdiği Sweat with Kayla uygulamasıyla minimum ekipmanla, hatta ekipmansız 28 dakikalık hızlı antrenmanlarla idealinizdeki kiloya ulaşabilirsiniz.

Freeletics

9 milyondan fazla kullanıcısı olan uygulama, vücut ağırlığınıza uygun olarak 900’den fazla çalışmadan derlemeler yapıyor ve 5-30 dakikalık programlar hazırlıyor. Uygulama, basitten en zora kadar herkese göre programlar hazırlayabiliyor.

YogaGlo

Aylık 18$ karşılığında 3500’den fazla yoga ve meditasyon sınıfından size özel içerikler sunuyor. Çevrimdışı olarak 10 yoga sınıfı görüntülenebiliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim