Anlık Bildirim

iOS 9.3 sürümündeki açık, klasörleri yuvarlak hale getiriyor

iOS kullanıcı arayüzünde uygulama klasörlerinin dörtgen tasarımlarından sıkılanlar için iOS 9.3 sürümünde ilginç bir açık keşfedildi. Açık ile klasörler yuvarlak hale geliyor.

iOS 9.3 kullanıma sunulduğundan bu yana pek çok hata ve eksiklik ile karşılaşıldı. Apple’ın üst üste güncellemeler ile gidermeye çalıştığı bu hataların yanında, ilginç de bir açık yer alıyor. Bu açık ile, uygulama klasörlerini yuvarlak hale getirmek mümkün.

iOS 9.3 yüklü cihazınızda herhangi bir siteden oldukça küçük bir resim indirerek arka plan yapmanız gerekiyor. Bu linkteki siteye cihazınızdan girdiğinizde, herhangi bir rengi üzerine uzun basarak galeriye kaydedebilirsiniz.

Ardından galerideki bu resmi bulup, arka plan olarak atamanız gerekiyor. Bu esnada perspektif değil sabit seçimini tercih ediyorsunuz. Arka plan atandıktan sonra ana ekrana döndüğünüzde, uygulama klasörlerinin yuvarlak tasarıma döndüğünü göreceksiniz. Bu yöntem, sadece ekranın alt bölümlerinde kalan klasörleri yuvarlak hale getiriyor. Üst kısımlar dörtgen şeklinde kalıyor.

Henüz bu açık ile ilgili Apple tarafından bir açıklama gelmedi ancak yeni bir iOS sürümünde, bu açığın giderileceği tahmin ediliyor. Bu bakımdan eğer yöntem hoşunuza gittiyse iOS 9.3 sürümünde kalmanız gerekebilir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7955 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, ios 9.3 round folders ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim