Anlık Bildirim

Amp projesi ile iPad Air ses sistemine dönüşüyor

Amp projesi ile iPad Air ses sistemine dönüşüyor

Günümüzde iOS cihazları için pek çok ses sistemi ve hoparlör ürünü mevcut. Ancak bunların geneli kablosuz olarak ayrı bir şekilde kullanılıyor ve taşınabilirlik anlamında zayıf kalıyor. Amp projesi iPad Air için hem bir kılıf hem de entegre bir ses sistemi olabiliyor. 

Kickstarter üzerinde kampanya başlatan Amp, iPad Air ve iPad Air 2 modelleri için tasarlanmış. iPad modelini içerisine oturttuğunuz ürün, sağ ve sol hoparlör panelleri ile odayı dolduracak kadar yüksek ve kaliteli ses seviyelerine ulaşabiliyor. Panellerin içerisinde hi-fi ses sürücüleri yer alıyor. 

Panelleri farklı açılarda kullanarak sesin yayılış biçimini ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca panelleri kapattığınız zaman ürün de kapanıyor ve bir kılıf haline geliyor. Ancak kılıfın biraz kalın olduğunu belirtmek gerek. Panelleri arka tarafa doğru katlayarak sadece ekranı ön plana çıkartmanız da mümkün. 

Ürün Bluetooth üzerinden bağlandığı için iPad haricinde farklı cihazlardan da ses aktarımı yapabiliyorsunuz. 2000mAh gücündeki bataryası 7 saate kadar kullanım süresine ulaşabiliyor. Ürün en az 129$ bağış karşılığında eğer tamamlanırsa Mart ayında dağıtıma başlayacak.  


Kaynak:https://www.kickstarter.com/projects/greggdavis/amp-for-ipad-air-2tm-and-ipad-airtm Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim