Anlık Bildirim

Brabus'tan Apple modifiyeli Mercedes S600 iBusiness

Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz'in yeni çıkan her modelini modifiye etmesiyle tanınan Brabus, firmanın en lüks yol otomobili olan S600 için "Apple" odaklı mobil ofis paketi hazırladı. Brabus tarafından S600 iBusiness olarak isimlendirilen yeni paket ile S600, iş adamları için Apple teknolojisiyle donatılmış hareketli bir ofise dönüşüyor.

Brabus'un hazırladığı paket içerisinde ön koltukların arkasına yerleştirilmiş iki iPad ve 64GB kapasiteli iPod Touch bulunuyor. Yolcular, araçta yer alan iPad'leri çalışmak ve işlerini takip etmek için kullanabildikleri gibi otomobilin ses, navigasyon ve telefon sistemini kontrol etmek için de değerlendirebiliyorlar.

15.2-inç büyüklüğünde LCD monitöre ve bu monitöre bağlı Mac Mini'ye sahip olan araçta aynı zamanda sistemin etkin ve kolay kullanımı için bir adet fare ve iki adet Apple kablosuz klavye de pakete eklenen detaylar arasında yer alıyor. HSPA 3G bağlantısı ile internet olanağı da sunan araç, donanımı kadar performansıyla da göz dolduruyor.

750 beygir gücündeki çift turbolu V12 motorun güç verdiği Brabus S600 iBusiness, 0-100 Km hızlanmasını sadece 4 saniyede tamamlayabiliyor. Yaklaşık 300Km/s azami sürate sahip olan lüks otomoil, özel aydınlatma sistemi, özel deri döşeme, Brabus özel aerodinamik tasarım paketi ve özelleştirilebilme seçenekleriyle patronlara göz kırpıyor.

Brabus, S600 iBusiness'ın fiyatı hakkında bir açıklama yapmadı.

Brabus'tan Apple modifiyeli Mercedes S600 iBusiness

Brabus'tan Apple modifiyeli Mercedes S600 iBusiness

Brabus'tan Apple modifiyeli Mercedes S600 iBusiness
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
46989 kez okundu.
16 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, mercedes
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim