Anlık Bildirim

Apple'ın kablosuz kulaklığı AirPods spor salonunda patladı

Akıllı telefonların pil sorunu nedeniyle patladıklarına birçok kez şahit olmuştuk fakat bu kez Apple'ın kablosuz kulaklığı AirPods patladı. Florida'da yaşanan olayla ilgili detaylar haberimizde...
Kablosuz kulaklıklar pille çalıştıkları için kullanıcıların sürekli olarak şarj etmeleri gerekiyor. Bunun yanında lityum iyon pilden güç almaları nedeniyle daha önce çeşitli cihazlarda şahit olduğumuz gibi patlama ihtimali var.
Patlayan kulaklık vakası çok nadir yaşansa da bu olayların arasına bir yenisi eklendi. WFLA kanalının haberine göre Florida'nın Tampa şehrinde yaşayan Jason Colon isimli adam, AirPods kulaklıklarıyla böyle bir sorun yaşadı. Yayınlanan raporda, Colon'un spor salonunda çalıştığı sırada müzik dinlerken sağ AirPod'undan dumanlar yükselmeye başladığını fark ettiği yazıyor.

Colon: Kulağım yanabilirdi

Kulaklıkları hemen çıkarıp spor ekipmanının üzerine bırakarak yardım istemeye giden talihsiz adam geri döndüğünde AirPod patlamış ve üzerinde alev hasarı oluşmuştu. Olayı anlatan Colon "Bunun olduğunu görmedim ama zaten kızarmıştı! Alev hasarını görebilirsiniz. Kulağıma neler olurdu bilmiyorum fakat eminim ki takılı olsaydı kulağım yanabilirdi" dedi. Konuyla ilgili açıklama yapan bir Apple sözcüsü olayın araştırıldığını ve Colon'a ulaşacaklarını belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim