Anlık Bildirim

iFixit'in yeni kurbanı Apple iPad Mini 4 oldu

iFixit'in yeni kurbanı Apple iPad Mini 4 oldu
 
Piyasaya sunulan elektronik ürünlerin içini açarak tamir edilebilirlik durumları hakkında bilgilendirici içerikler üreten iFixit, bu sefer Apple'ın 9 Eylül tarihinde sessiz sedasız duyurduğu yeni tablet modeli iPad Mini 4'ü masaya yatırdı.
7.9 inçlik IPS ekranında 1536x2048 piksel çözünürlük sunan, Mini 3'e oranla tek hücreli bir batarya taşıyan ve gücünü 2GB RAM ile Apple A8 yongasetinden alan Apple iPad Mini 4, iFixit ekibi tarafından 11 adımda açılarak 10 üzerinden 2 puan aldı ve diğer Apple ürünleri gibi sürpriz bir sonuç ortaya koymayarak tamirinin oldukça zor olduğu cihazlar arasına yerleşti.
Olumlu olarak bataryanın anakart üzerine lehimli olmaması ve LCD ile camın birbirine yapıştırılmış olmasıyla için açma sürecinin eskiye oranla daha kolay olması yorumlarını alan iPad Mini 4, olumsuz olaraksa bir önceki LCD ile Cam kombinasyonu nedeniyle kırılma ihtimalinin artması, Lightning bağlantısının anakart üzerine lehimlenmiş olması, yüksek miktarda yapıştıcı kullanımı ve son olarak Touch ID teknolojine sahip ana ekran butonunu sökmenin oldukça zor olması yorumlarını aldı.
iFixit tarafından Apple iPad Mini 4 için hazırlanan yeni sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. İçini açma sürecini ise aşağıda yer alan bağlantı üzerinde adım adım görebilirsiniz.
iFixit'in yeni kurbanı Apple iPad Mini 4 oldu
 

iPad Mini 4 Teardown

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim