Anlık Bildirim

iPad Pro modelinden yeni kılıf sızıntıları geldi

Bir yılı aşkın bir süredir teknoloji gündeminde yerini koruyan Apple'ın 12.9 inçlik tablet modeli iPad Pro zaman zaman yeni görsellerle kendisini bize hatırlatıyor. Son görseller de yine tablet için hazırlanmış kılıfları yansıtıyor.

iPad Air ile benzer bir tasarıma sahip olacağı anlaşılan tabletin alt ve üst kısımlarında ikişer adet olmak üzere toplamda 4 adet hoparlör ızgarası yer alacak. Bunlar zaten daha önceden de biliniyordu. 

Ancak alt kısımdaki ana Lightning bağlantı yuvasının yanında kenar kısımda da bilinmeyen bir bağlantı yuvası yer alıyor. Son dönemde cihazda bir tane de USB Type-C bağlantısı olacağı iddiaları bu görsellerle biraz daha güçlenmiş oldu. Ancak iOS cihazlarında kesinlikle USB bağlantısı kullanmayan Apple'ın böyle bir hamle yapıp yapmayacağı şimdilik karanlıkta kalıyor.

iPad Mini 4 ile ilgili görsellerin daha önce sızdırılmış olması iPad Pro ile ilgili ihtimalleri de zayıflatmıştı zira Apple bugüne kadar aynı cihazdan 3 farklı versiyon tanıtmadı. Bu da karanlıkta kalan diğer bir konu. Ancak iPhone 6S-iPhone 6S Plus-iPhone 6C yanında iPad mini 4-iPad Air 3-iPad Pro üçlemelerini gözönüne alırsak bu yıl Apple açısından ilklere de sahne olabilir. 
iPad Pro modelinden yeni kılıf sızıntıları geldi
 
iPad Pro modelinden yeni kılıf sızıntıları geldi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim