Anlık Bildirim

4 inçlik iPhone modeli hiç olmayabilir

Son dönemde teknoloji dünyasının gündemini 12.9 inçlik iPad Pro modeli kadar 4 inçlik iPhone iddiaları da oldukça meşgul ediyor. iPhone 6 serisinin tanıtılmasının hemen sonrasında başlayan iddialar rafa kalkabilir. 

Apple'a yakınlığı ve isabetli tahminleri ile bilinen Çinli analiz uzmanı Ming-Chi Kuo'ya göre Apple 4 inçlik bir iPhone bu yıl için ufukta görünmüyor. Firma iki iPhone modeli ile yoluna devam edecek. 

Bu yıl ilk kez isimlendirmede doğrudan bir değişiklik var. Geleneksel olarak Apple iç aksamda değişiklik yaptığı modellerini S takısı ile piyasaya sürüyordu. Ancak bu yıl iPhone 7 ve iPhone 7 Plus şeklinde bir isimlendirme olacak. 

Buna en büyük sebep ise Force Touch ile yeni serinin önemli bir yeniliğe sahne olması. Daha önce hiçbir iPhone modelinde olmayan ve ilk kez Apple Watch'da yer verilen Force Touch parmağın baskı hassasiyetine göre farklı komutlar çalıştırıyor. Bu özellik Apple Watch'un vurucu noktalarından birisi olacak. 

Force Touch komutları için iPhone 7 serisinde ekran üzeri bir pencere açılacak ve kullanıcı parmak hareketlerini burada gerçekleştirecek. Tabii bu sadece iPhone 7 serisine özel olacak. Bu bakımdan isimlerin de değişeceği belirtiliyor. Bunun haricinde iPhone 7 serisinde A9 işlemci ve 2GB RAM şeklinde iki önemli değişikliğin daha olacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2733 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, 4 inch iphone
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim