Anlık Bildirim

Apple, 4.7 inçlik iPhone için son hazırlıkları yapıyor

Apple, 4.7 inçlik iPhone için son hazırlıkları yapıyor Tam Boyutta Gör


iPhone ailesinin en yeni üyesini bugüne kadar Foxconn ile üreten Apple, iPhone 6’ya olması muhtemel yoğun talep karşı Foxconn’un yanı sıra Pegatron’u da sürece dahil etmeye hazırlanıyor. 


Tayvan’da yayın yapan Industrial and Commercial Times gazetesinin haberine göre Apple, bu kapsamda Pegatron’a 4.7 inçlik iPhone 6’nın üretim hacminden %15’lik pay verdi. 


Pegatron’un tüm hazırlıkları iPhone 6’nın eylül ayındaki satışa sunulma hedefine göre yaptığını belirten gazete, Pegatron’un bu yıl sonuna kadar büyük çoğunluğu iPhone 6 olacak şekilde toplam 50 milyon adet iPhone 6, iPhone 5c ve iPhone 4s üreteceğini belirtti.


Bugüne kadar sadece Foxconn ile çalışan Apple, tepe modelin üretim sürecine ikinci bir tedarikçiyi katarak hem telefonun pazara, şimdiye kadarki iPhone’lardan çok daha hızlı giriş yapmasını sağlayacak, hem de tedarik zinciri içerisinde aksamalara bağlı yaşanacak riskleri minimize etmiş olacak.


Apple’ın eylül ayında tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan 4.7 inçlik iPhone’un, iPad Air ve 5.nesil iPod Touch’ı andıran ve 7 mm’den daha ince yepyeni tasarımıyla öne çıkması beklenirken; donanım tarafında ise 20 nm sürecinin eseri olacak olan A8 işlemci ve daha gelişmiş kamera ile gelmesi bekleniyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8504 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5, iPhone 5S ve
2 etiket daha Apple iphone 6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim