Anlık Bildirim

Apple, Fitbit ürünlerini çevrimiçi mağazalardan kaldırdı

Apple, Fitbit ürünlerini çevrimiçi mağazalardan kaldırdı

Apple'ın Beats ile Bose arasında yaşanan bazı olumsuzluklar yüzünden tüm ürünlerini mağazalarından kaldırmasının ardından sıra fitness takip cihazları üreticisi Fitbit'e geldi. 

Fitbit'in Apple'ın iOS 8 ile birlikte sunduğu HealthKit platformuna entegre olmayacağını açıklamasının ardından, ilgili ürünlerin Apple mağazalarından kaldırılacağına dair bir iddia gündeme gelmişti. Fitbit ise resmi olarak doğrulamasa da açıkladığı genişleme yol haritasında Apple mağazalarına yer vermemesi kafalarda soru işareti uyandırmıştı.

Ancak bir iki gündür Apple'ın çevrimiçi mağazalarında Fitbit ürünlerine rastlanmıyor. Mağaza arama sonuçlarında da Fitbit cihazlarının bulunamadığı uyarısı yapılıyor. Google ile arama yapıldığında ise bazı mağaza sonularına rastlanıyor ancak linke tıklandığında iPad aksesuar sayfasına yönlendiriliyor. 

Şüphesiz Apple'ın çevrimiçi ve fiziki mağazalar zinciri Amazon'dan sonra en fazla gelir üreten mağaza zinciri olarak kabul ediliyor. Bose ve Fitbit ürünlerinin raflardan indirilmesi Apple'a kesinlikle dokunmayacaktır. Ancak firmanın bu tarz baskılar yapması da zamanla eleştirileri beraberinde getirecektir. Bu arada Fitbit yeterli ilgi olmadığı sürece HealthKit platformuna entegre olmayacağını açıkladı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim