Anlık Bildirim

Apple, Samsung’un kalbinde mağaza açmaya hazırlanıyor

Dünya genelindeki mağaza sayısını arttırmaya devam eden Apple’ın bu kez Samsung’un evinde, Güney Kore’de ilk mağazasını açacağı belirtiliyor. Üstelik Samsung’a oldukça yakın bir yerde.
Apple, Samsung’un kalbinde mağaza açmaya hazırlanıyor
 
Kısa süre önce merakla beklenen yeni akıllı cihazları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı satışa çıkaran Apple diğer taraftan daha fazla kişiye ulaşabilmek ve hizmet kalitesini arttırmak için yeni mağazalar açmaya devam ediyor. The Wall Street Journal’da yayınlanan rapora göre Cupertinolu şirket bu kez Samsung’un kalbinde, yani Güney Kore’de mağaza açmaya hazırlanıyor.
Güney Kore’deki ilk mağazasını açmak için birkaç aydır mülk sahipleriyle bağlantı içerisinde olduğu belirtilen Apple’ın öncelikle Seul’un en zengin bölgelerinden Gangnam’ı tercih ettiği ifade ediliyor. Burada 3 katlı merkezi bulunan Samsung’a adeta komşu olmaya hazırlanan teknoloji devinin ayrıca yine Samsung’un bir kampüsünün yer aldığı Suwon’la da ilgilendiği söyleniyor.
Güney Kore’de akıllı cihaz kullanımının hayli yüksek olduğuna dikkat çeken uzmanlar Apple’ın seçtiği bölgelerin ticari kapasite bakımında ülkenin en önemli yerleri olduğunu dile getiriyorlar. Şimdilik iddia niteliğindeki söylentiler eğer doğruysa Samsung'un evi ve en güçlü olduğu Güney Kore’deki rekabette önemli değişikliklerin yaşanması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim