Anlık Bildirim

Apple Watch bir günlük kullanım süresi sunacak

Apple Watch bir günlük kullanım süresi sunacak

Apple'ın ilk olarak iPhone 6 lansmanında resmiyete kavuşturduğu ve iPad Air 2 lansmanında da üçüncü taraf geliştirici desteğini duyurduğu akıllı saati Apple Watch gelecek yıl satışa çıkacak. Ancak cihazın kaç gün kullanım süresi sunacağı halen net değildi. 

Dün bir röportajında Tim Cook cihazın yaklaşık bir gün kullanım süresi sunacağına inandığını açıkladı. Bu süre yoğun kullanımda geçerli olduğu için görünüşe göre akıllı saatini çok fazla meşgul etmeyenler 2 güne kadar idare edebilir. Cook bunun haricinde saatin donanım anlamında neler sunacağını açıklamadı. 

Apple Watch bu haliyle Samsung Gear veya LG G Watch gibi rakip serilerden kullanım süresi anlamında geride kalıyor. Kullanıcıların her gün kolundaki saati şarj etmek ihtiyacı duyması elbette tercih edilen bir durum olmayacaktır. 

Saatin fiyatının da üst seviyelerde olacağı düşünüldüğünde gelecek yıl için 50 milyon Apple Watch satış öngörülerinin nasıl gerçekleşeceği de merak konusu oluyor. Zira aynı dönemlerde daha fazla akıllı saatin piyasada olması söz konusu ve rekabet de bir hayli kızışmış olacak.  


Kaynak:http://appleinsider.com/articles/14/10/28/apple-watch-will-likely-require-daily-charging-cook-says Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1125 kez okundu.
35 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Apple Watch
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim