Anlık Bildirim

Apple Watch ile ajan heyecanına hazır olun

24 Nisan itibariyle 9 farklı ülkede satışa sunulması beklenen Apple Watch için şimdiden 1000'e yakın oyun ve uygulama hazır durumda. Bunların arasında saatin potansiyelini sonuna kadar kullanacak yapımlar da olacak. 

Surgeon Simulator ile yakından tanıdığımız Boss Studios, Apple Watch kullanıcılarını bir ajan macerasına sokacak yeni oyunu Spy_Watch'u tamamlamak üzere. Oyun saat piyasaya sürüldüğünde hazır olacak. 

Bossa Studios mobil cihazlardaki gibi ekrana dokunarak oyun tecrübesi yaşatmaktan ziyade saatinizi bizzat hikayenin içerisine dahil eden bir yapımı tercih etmiş. Başı belada olan bir istihbarat örgütünü yönettiğiniz oyunda ajanları eğitmeniz ve saha operasyonları için hazır hale getirmeniz gerekiyor. 

Sahaya sürdüğünüz ajanlarınızdan sürekli geri bildirim alırken bu bildirimler doğrudan saatinize geliyor ve oyuncuya James Bond tarzında bir heyecan yaşatmak hedefleniyor. Para kazandıkça ekibinizi güçlendirerek daha zorlu görevlere hazır hale getiriyorsunuz.

Boss Studios oyun ile Apple Watch tarafında farklı bir bakış açısı sunmayı hedefliyor. Gelecekteki güncellemelerle akıllı saate daha fazla fonksiyon kazandırılması da gündemde.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim