Anlık Bildirim

Apple, hızlı şarj aletini satışa sunuyor

Apple uzun süredir beklenen hızlı şarj aletini satışa sunmaya hazırlanıyor. Şirketin resmi satış sitesinde 18 W USB-C Güç Adaptörü listelenmeye başladı bile. İşte fiyatı...
Apple, şimdiye kadar iPad Pro ile birlikte gelen hızlı şarj aleti artık satışa sunulmaya hazılanıyor. Şirketin resmi satış sitesinin iPhone aksesuarları bölümünde 18 W USB-C Güç Adaptörü listelenmeye başlandı. iPhone'ununuz için ayrı bir hızlı şarj aleti istiyorsanız veya iPad'inizin şarj aletinde sorun varsa artık ayrı olarak satın alabileceksiniz.

Yüksek fiyat etiketi 

Apple'ın sitesinde güç adaptörü 229,00 TL'den fiyatlandırılmış durumda. Ancak şarj aletini kullanabilmeniz için Lightning - USB Kablosu'na da ihtiyacınız olacak ve onun da fiyatının 149,00 TL olduğunu belirtelim.
iPhone kullanıcılarının yıllardır şikayetçi olduğu konuların en başında hiç kuşku yok ki, kutudan çıkmayan hızlı şarj aleti geliyor. Eğer cihazınızı hızlı şarj etmek istiyorsanız, yakında satışa sunulacak bu güç adaptörü ile birlikte toplamda 378.00 TL harcama yapmanız gerekecek. Buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz ürünün henüz satışa sunulmadığını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14776 kez okundu.
41 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, hızlı şarj aleti ve ipad pro
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim