Anlık Bildirim

Apple, iPhone 5S satışını durdurdu

Hafta başında yeni 4 inçlik akıllı telefonu iPhone SE'yi tanıtan Apple, bu hamlesinin ardından aynı ekran boyutuna ait bir önceki nesil cihazın satışını durdurdu.
Apple geçtiğimiz pazartesi günü merakla beklenen yeni ürünlerini tanıttı. Etkinlikte yeni iPad Pro ve iPhone modelleri ilgi çekmeyi başarırken her iki modelin de daha önceki sızıntılarda karşımıza çıkan ürünler olduğunu gördük. Bu sebeple etkinlik biraz buruk geçse de üreticinin 4 inçlik akıllı telefon hamlesinin sonuçları şimdiden merakla bekleniyor.
Apple ise yeni bir kararla iPhone SE'nin gidişatını şansa bırakmak istemediğini iPhone 5S satışlarını durdurarak gösterdi. Bu durumda iPhone SE, ufak ekranlı bir iPhone satın almak isteyenler için artık tek tercih konumunda. iPhone 5S modeli ülkemizde 1499 TL seviyesinden başlayan fiyatlarla bulunabiliyordu, yeni iPhone modeli ise 1999 TL taban fiyatıyla satışa sunuldu. Böylelikle küçük ekranı tercih edecek kullanıcılar bir miktar daha fazla ödeme yapmak zorunda kalacak, tabi bu fiyat karşılığında daha iyi bir donanımı satın alacaklarını da belirtmek gerekiyor.
4" kullanıcılarının performansa ne kadar önem verdiği de farklı bir unsur. iPhone 5S bir çok kullanıcı için hala yeterli deneyimi sunsa da yavaş yavaş yazılım desteğinin de sonuna yaklaşıyor. Bu yüzden SE modelini alan kullanıcılar en azından uzun bir süre güncellemeleri takip etmeyi de garantilemiş oluyorlar. Şirketin politikasını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? iPhone 5S satıştan kaldırılmasaydı iPhone SE satışlarını baltalar mıydı?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10523 kez okundu.
39 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 5S, iphone 5se ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim