Anlık Bildirim

Apple iPhone 6S'in ekran paneli detaylandı

Apple iPhone 6S'in ekran paneli detaylandı
 
9 Eylül tarihinde yeni nesil akıllı telefonları iPhone 6S ile iPhone 6S Plus’ı resmi olarak tanıtacak olan teknoloji devi Apple, duyuruya az bir zaman yeni sızıntılarla gündemden düşmüyor. Bu sefer karşımıza yüksek çözünürlüklü fotoğrafları ile iPhone 6S'in ekran paneli çıkıyor.
MacRumors'un yayınladığı fotoğraflarda ilk olarak iPhone 6S'in ekran panelinde yer alan ufak bir dikdörtgen çip dikkatleri üzerine çekiyor. Bu çip iPhone 6 içerisinde yer almıyor ve tam kullanım amacı henüz bilinmiyor olsa da kaynaklar tarafından Force Touch teknolojisini yönetmek için koyulduğu düşünülüyor. Ayrıca iPhone 6S'in ekran panelinin iPhone 6'ya göre biraz daha kalın (0.2mm) ve ağır (49.4 yerine 51.2 gram) olması da "basınç hassasiyeti" getirecek Force Touch teknolojisine işaret ediyor. Touch ID teknolojisine sahip ana ekran butonu da panelin alt tarafında yerini alıyor.
iPhone 6S ve iPhone 6S Plus için gelen son teknik detaylar 12MP arka kamera, 4K video çekimi, ön kamera flaşı, "rose gold" renk seçeneği, 2GB bellek, eskiye oranla 3 kat daha güçlü 7000 serisi alüminyum gövde, yeni A9 işlemci ve farklı isimlendirmeye sahip Force Touch teknolojisi şeklinde sıralanıyor. 11 Eylül tarihinde ön sipariş üzerinden satılmaya başlanacak olan telefonlar, 18 Eylül tarihinde ise dağıtıma çıkacak.
Apple iPhone 6S'in ekran paneli detaylandı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim