Anlık Bildirim

Apple iPhone 6s Plus'ın da kasası görüntülendi

Apple iPhone 6s Plus'ın da kasası görüntülendi
 
Apple'ın iPhone 6 ile iPhone 6 Plus yerine Eylül ayında satışa sunması beklenen yeni modelleri iPhone 6s ile iPhone 6s Plus, yeni bir kasa sızıntısıyla daha karşımıza çıktı.
Daha önce 9to5Mac sitesinden Mark Gurman, detaylarına burada yer verdiğimiz üzere iPhone 6s için birçok metal kasa görseli yayınlamıştı. Şimdi gelen görseller ise 6s'in büyük abisine yani iPhone 6s Plus'a ait. Altın renk seçeneğiyle arka kapak bölümü görüntülenen iPhone 6s Plus, iPhone 6s gibi yerine geldikleri modeller ile aynı tasarım çizgisi korumaya devam ediyor.
Apple'ın ilk olarak 12-inç Retina Macbook ile karşımıza çıkarttığı Force Touch teknolojisini taşıyacaklarını öğrendiğimiz iPhone 6s ile iPhone 6s Plus, şimdiye kadar ortaya çıkan diğer bilgiler doğrultusunda 4.7-inç ile 5.5-inç ekran boyutları, ön kamera flaşı, ön kameralarıyla 1080 piksel, 12 megapiksel çözünürlükteki arka kameralarıyla 4K Ultra HD video çekme kapasitesi, 1920 x 1080 piksel ile 2560 x 1440 piksel ekran çözünürlükler değerleri, daha fazla RAM miktarı, 7000 serisi alüminyum gövde ve yeni A9 işlemci gibi detaylar taşıyacak.
Şirketin ilk etapta 85-90 milyon arası üretim planladığı yeni nesil telefon modelleri iPhone 6 ile iPhone 6s Plus, büyük merakla beklenmeye devam ediyor.
Apple iPhone 6s Plus'ın da kasası görüntülendi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10560 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim