Anlık Bildirim

Apple, iPhone Takas Programı'nı dünya geneline yayma hazırlığında

Apple, iPhone Takas Programı'nı dünya geneline yayma hazırlığında

Yakın zaman Hindistan'da hayata geçen iPhone Takas Programı, dünya geneline yayılıyor.

Apple, ABD ve İngiltere'den sonra Hindistan'da hızlı bir şekilde uygulamaya koyduğu iPhone Takas Programı sayesinde kullanıcılara eski iPhone'larını geri alarak yeni model iPhone'ların satın alımında fiyat indirimi yapıyor. Bu sayede Apple, hem yeni iPhone'ların satış sayılarını yükseltiyor, hem eski iPhone'ları geri dönüştürüyor; en önemlisi ise iOS ekosistemini canlı tutabiliyor.

Apple'ın ABD'deki Kariyer sayfasında yer alan yeni "yönetici" ilanı, bu takas programının artık dünya geneline yayılacağını gösteriyor. Apple, "mega trend" olarak değerlendirdiği iPhone Takas Programı için aradığı yöneticinin, dünya genelinde, özellikle de APAC (Asya Pasifik) ve ALAC (Latin Amerika ve Karayipler) bölgelerinde, takas programının geliştirilmesi ve implementasyonundan sorumlu olacağını belirtiyor. Pozisyonla ilgili bilgiler arasına programın "Apple Online Store, Eğitim, Mağaza ve Aracı Kanalları"'nın kapsadığı bilgisi de not düşülmüş.

Özellikle gelişmekte olan pazarlarda Apple'ın daha yüksek satış sayılarına ulaşmasında önemli bir rol oynaması beklenen iPhone Takas Programı'nın ülkemizde faaliyete geçip geçmeyeceği konusu şimdilik belirsizliğini koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2565 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 4, iPhone 5S ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim