Anlık Bildirim

Apple kullanıcıları katlanabilir iPhone için fazladan 600 dolar ödemeye hazır

Yapılan yeni bir araştırmaya göre Apple kullanıcıları şirketten katlanabilir bir iPhone modeli üretmesini istiyorlar. Kullanıcıların fazladan ödeyebilecekleri ücret ise ortalama 600 dolar.
Tüketicilere yapılan bir UBS araştırması Apple kullanıcılarının katlanabilir iPhone konusunda ne kadar istekli olduklarını ortaya koyuyor. Samsung'un yaşadığı Galaxy Fold skandalı sonrasında Apple'ın katlanabilir iPhone fikrine ne denli sıcak bakacağı ise muamma.

Kullanıcılar katlanabilir iPhone istiyor

CNBC'de yer alan habere göre UBS'in anketine katılan kişilerin üçte birinden fazlası katlanabilir iPhone modeli istiyor. Bu kullanıcıların katlanabilir iPhone için fazladan ödemeye hazır oldukları ücret ise 600 dolar olarak açıklandı. Her ne kadar söylentiler şirketin bu yönde bir projesi olduğu şeklinde yayılsa da, Apple'dan konuyla ilgili verilmiş en ufak bir ipucu bile yok.
Samsung katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmek için erken davranmış ve kısa sürede cihazlardaki problemler nedeniyle geri adım atmak zorunda kalmıştı. Apple'ın ise 2020 yılında 5G modellerini piyasaya sürmesi beklenirken, aynı yıl katlanabilir iPhone modeli üretmesi beklenmiyor. Ancak şirketin 2021 yılı planları bu yönde olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7546 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
anket, araştırma ve
2 etiket daha katlanabilir iphone Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim