Anlık Bildirim

Apple mağazaları, engelli müşterilere yönelik aksesuar satışlarına başlıyor

Hayata geldiklerinde veya sonradan farklı problemler ile engelli halen gelen kullanıcılar için üreticiler pek çok kolaylık sunmaya çalışıyor. Apple da bu anlamda önemli bir adım atıyor.

Dünya çapında 480 civarındaki mağazası ile büyük bir perakende ağı kuran ve sektörün en büyük gelir elde eden mağaza zincirlerinden birisi olan Apple Store, gelecek yıl aksesuar tarafında engelli müşterilere yönelik olarak önemli bir adım atıyor. 

Sektörden gelen bilgilere göre gelecek yıl yaz aylarında, Apple Store mağazaları engellilere yönelik çeşitli aksesuarların satışına başlayacak. Firma hali hazırda engelli kullanıcılarına yönelik olarak yazılım tarafında pek çok önemli özellik sunuyor ve cihazların kullanımını daha kolay hale getirmeye çalışıyor. Bu anlamda Hellen Keller Achievement gibi pek çok önemli ödülün de sahibi.

Apple'ın raflarına koyacağı aksesuarlar ile çevre birimleri iOS ve OS X işletim sistemleri için onay almış olanlardan oluşacak. Aksesuar satışının Apple'a fazla bir kar bırakmayacağı ifade ediliyor ancak firma, engelli kullanıcılara yönelik bir farkındalık oluşturma amacıyla bu satışları yapmak istiyor. Henüz Apple tarafından aksesuar satışı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim