Anlık Bildirim

Apple, tam otomatik üretim hatlarının kullanımını arttırıyor

Apple, tam otomatik üretim hatlarının kullanımını arttırıyor Tam Boyutta Gör

Apple, iMac ile başlattığı ve işgücüne bağımlılığı büyük ölçüde azaltan tam otomatik üretim hatlarının kullanımını arttırmayı hazırlanıyor.

Digitimes’ın Apple’ın tedarik zinciri içerisindeki kaynaklarından edindiği son bilgilere göre Apple, iPhone’lara hayat veren bataryaların üretimi için tam otomatik üretim hatları kurmayı planlıyor. Apple’ın bu fikrini 2014 yılı içerisinde hayata geçireceğini belirtirken kaynaklar,  diğer firmalarında da tam otomatik üretim hatlarını teknolojik cihaz üretiminde daha fazla benimsemesini bekliyor.

Uzun yıllardır bilişim şirketlerinin vazgeçilmez üretim yeri olan Çin’de son zamanlarda ortaya çıkan işçi problemleri ve asgari çalışma ücretlerindeki artış, şirketleri üretim konusunu yeniden ele almasına neden olmuştu.

Apple, tam otomatik üretim hatlarını ilk defa iMac ile kullanmaya başlamış; bunu yeni nesil Mac Pro izlemişti.  Bu iki ürünün sadece montajında insan gücü kullanılırken; üretimin kalan bütün kısmı tam otomatik makineler tarafından, birinci dereceden insan gücüne ihtiyaç duymadan yapılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim