Anlık Bildirim

Apple'ın "Dünya Galerisi" Türkiye sokaklarını da süsleyecek

Logo

Apple'ın kısa bir süre önce başlattığı "iPhone 6 ile çekildi" sloganına sahip kampanya ile bir çok fotoğrafa ulaşıldı ve bu fotoğraflardan en beğenilenleri derleyen Apple 77 farklı fotoğrafçının çektiği fotoğraflardan "Dünya Galerisi" adını verdiği galeriyi oluşturmuştu. Oluşturulan galeriyi 24 ülkede billboardlarda kullanacak olan Apple, Türkiye billboardlarında da bu fotoğraflara yer verme kararı aldı.

"iPhone 6 ile çekildi" kampanyası ile Apple fotoğraf çekme alışkanlıkları üzerinde iPhone ile yaratılan köklü değişikliğe ve cep telefonu ile fotoğraf çekme kültürünün oluşmasına dikkat çekti. Fotoğrafların iPhone 6 kullanıcılarının yaratıcılıklarını kutlamak ve ilham vermek amacıyla Billboardlarda yayınlanacağı belirtildi.
77 Fotoğraftan oluşan Dünya Galerisi aralarında Türkiyenin de bulunduğu 24 ülkenin 70 şehrinde yayınlanacak. Ayrıca dünya galerisinde fotoğraflar ile birlikte fotoğrafların hikayesi ve aktarılmak istenen duygular da yer alıyor. Tamamı http://www.apple.com/tr/iphone/world-gallery/ adresinden erişilebilen galeride fotoğraflar çekilirken kullanılan uygulamalara da yer verilmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5672 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Türkiye Haberleri ve reklam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim