Anlık Bildirim

Cabin bataryalı kılıf projesi iPhone için MagSafe üzerinden şarj imkanı sağlıyor


Cabin bataryalı kılıf projesi iPhone için MagSafe üzerinden şarj imkanı sağlıyor

Kickstarter üzerinde kısa süre önce başlayan ancak büyük ilgi gören Cabin adlı iPhone kılıfı projesi, estetik bir kılıf ile MagSafe adaptörü üzerinden şarj etme imkanı sunarak ilginç bir yeniliğe imza atıyor.

Cabin kılıfı alüminyum tasarımı ile benzer bataryalı kılıflardan daha ince ve daha kompakt boyutlara getirilmiş. Köşeleri koruyan çerçeve ve manyetik bağlantılar ile sağlam bir kavrayış geliştirilmiş. 

Cabin temel olarak iPhone kullanıcılarının çok kolay bir şekilde kılıf ile bağlantı kurabilmelerini sağlamak istiyor. Lightning girişi için bağımsız MicroAdapter adında bir aparat kullanan Cabin, kendi üzerinde ise MagSafe tabanlı bir bağlantı kullanıyor. Böylece çok hızlı ve çok kolay bir biçimde telefonu kılıfa oturtabiliyorsunuz. 

Cabin 2200mAh bataryası ile iPhone kullanıcılarına ekstra bir gün kullanım süresi sunabiliyor. Kılıf olmadan Lightning kablonuz için geliştirilen MagSafe adaptörü MagAdapter ile de hızlı bir şekilde cihazınızı şarja takabiliyorsunuz. Ayrıca kılıf için bir dock da mevcut. Böylece hem telefonunuz hem de kılıfını şarj olabiliyor. Bilgisayara bağladığınızda ise veri aktarımı da mümkün hale geliyor. 

Cabin bataryalı kılıf projesi gerekli bağış miktarına çok yaklaşmış durumda ve gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor. 90$ ve üzeri bağışlarda ise kılıf ve yukarıda sayılan diğer adaptörler hediye ediliyor. 
Cabin bataryalı kılıf projesi iPhone için MagSafe üzerinden şarj imkanı sağlıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
655 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kickstarter
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim