Anlık Bildirim

DxO'dan iPhone'a özel bir kamera aparatı geliyor (Güncellendi)

DxO'dan iPhone'a özel bir kamera aparatı geliyor (Güncellendi)
 
Hazırladığı gelişmiş fotoğraf yazılımları ile tanınan isimlerden DxO, Apple'ın iPhone modelleri için hazırladığı DxO One isimli kamera aparatını duyurmaya hazırlanıyor.
Resmi olarak 18 Haziran tarihinde duyurulması beklenen DxO One, Google önbelleğinde ortaya çıkan bazı bilgilere göre iPhone modellerinin arkasına takılıyor ve cihazların fotoğraf ile video kalitesini DSLR seviyesine getirebiliyor. Tasarımını gösteren herhangi bir fotoğraf yayınlanmayan ürün, teknik olaraksa 1-inç boyutunda BSI CMOS sensör, F/1.8 diyafram değeri, 20.2 megapiksel çözünürlük, 1/8000 enstantane hızı, RAW çekim modu, OLED dokunmatik ayar ekranı, 100-51200 ISO aralığı, 108 gram ağırlık ve Full HD (30 fps), 720p (120fps) video çekimi gibi detaylar taşıyor.
Özellikle 1-inç boyutundaki büyük sensörü ile dikkatleri üzerine çeken ve bu sayede oldukça yüksek bir fotoğraf ile video kalitesi vaat eden DxO One, ortaya çıkan resmi açıklamalarda yer aldığı kadarıyla da çekilen her fotoğrafı yazılımsal olarak çok daha iyi hale getiriyor ve kendi bataryası (200 fotoğraf) ile micro SD hafıza kartıyla bağlı olduğu telefona ekstra bir yük bindirmiyor. 
DxO tarafından dünyanın en küçük 1-inç sensörlü kamerası olarak nitelendirilen ve teknik altyapısıyla iPhone bağımsız çalışma ihtimali de bulunan DxO One, özellikle tasarımsal açısından büyük merak uyandırıyor.
Güncelleme: DxO One'ın ilk görselleri de ortaya çıktı. Beklentilerin aksine cihazların alt tarafından takılan ve ufak bir aksiyon kamerası gibi görünen ürün, bu yapısıyla iPad modelleriyle de kullanılabilecek bir alternatif ortaya koyuyor. Fiyatının ise 600$ seviyesinde olacağı söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim