Anlık Bildirim

Karşınızda iPhone ile çekilen en iyi fotoğraflar

Bu sene dokuzuncusu gerçekleştirilen iPhone Fotoğraf Ödülleri’nin kazananları belli oldu. Yarışmanın büyük ödülünü çektiği hayranlık uyandıran kareyle Çinli fotoğrafçı Siyuan Niu aldı.
Mobil teknolojilerin gelişen donanım ve fonksiyonel özellikleri sayesinde artık günümüzde birçok kullanıcı fotoğraf çekmek için akıllı telefonlarını tercih ediyor. Daha iyi lenslerle yüksek çözünürlükte fotoğraf imkanı sunan cihazlar neredeyse profesyonel makineleri aratmayacak kalitede işlere imza atıyorlar.
2007 yılında Kenan Aktülün tarafından kurulan IPPAWARDS ise tam da bu noktaya dikkat çeken bir etkinlik. Dünyanın ilk ve en uzun süreli iPhone fotoğraf yarışması ünvanına sahip organizasyonun Apple ile doğrudan bir bağlantısı bulunmuyor. Her yıl bireysel katılımcılar tarafından binlerce fotoğrafın gönderildiği iPhone Fotoğraf Ödülleri'nde birinciler jüri tarafından seçiliyor.
Hayvanlar, soyut, çiçekler, yiyecek, insanlar ve seyahat gibi 19 farklı kategoride düzenlenen yarışmada yılın fotoğrafçısı büyük ödülünü hemen aşağıdaki bu muhteşem kareyle Çinli fotoğrafçı Siyuan Niu kazandı. Ödül alan fotoğrafçıların tam listesi için buraya, kazanan fotoğraflara ulaşmak için ise buradaki sayfaya göz atabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12564 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fotoğraf, yarışma ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim