Anlık Bildirim

Lightning girişli Beats Pill+ kablosuz hoparlör duyuruldu

Apple'ın 3 milyar dolara satın almasının ardından uzun bir sessizlik dönemine giren Beats Audio, nihayet yeni şirketi altındaki ilk ürünü konumundaki Beats Pill+ kablosuz hoparlör modelini lanse etti.

Beats Pill+ Bluetooth üzerinden cihazlara bağlanırken, Lightning yuvası sunan ilk Beats hoparlör modeli olmasıyla da dikkat çekiyor. Kullanıcılar USB veya Lightning bağlantısı üzerinden mobil cihazlarını şarj edebiliyor. Cihazın bataryası 12 saate kadar kullanım süresi sunuyor. 

Beats Pill+ şimdiye kadar ki en iyi ses veren Pill ürünü olarak gösteriliyor. Üründe amplifikatörler hoparlörlerin içerisine entegre edilmiş. Böylece farklı müzik frekanslarının hoparlörlerin en uygun parçasından yayılması sağlanıyor. Buna iki yönlü aktif ses sistemi tanımlaması yapılıyor. 

Mobil uygulaması sayesinde iki Bluetooth kaynağından müziği kontrol edebilen cihaz iki hoparlörden simültane olarak veya ikisine dağıtılmış olarak dağıtabiliyor. Cihazın ağırlığı 0.68kg olarak belirlenmiş. Model 230$ fiyat etiketi ile Kasım ayında satışa sunulacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim