Anlık Bildirim

Patlayan iPhone 7, arabanın içini küle çevirdi

Apple’ın en yeni akıllı telefonu iPhone 7, ABD’de bir aracın küle dönmesine sebep oldu. Telefonunu arabada bırakıp, surf dersi almaya giden kullanıcı döndüğünde aracını küle dönmüş buldu.

Patlayan iPhone 7, arabanın içini küle çevirdi Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy Note 7’de yaşanan pil faciası, Güney Koreli üreticiyi her türlü yönden kötü etkilemişti. Büyük umutlarla piyasaya sürülen cihazdan ciddi bir oranda zarar eden Samsung’un ardından şimdi de iPhone 7 için ABD’den kaygı verici bir haber geldi.

Surf yapmak için sahile gelen Mat Jones, yeni adlığı iPhone 7’yi kıyafetlerinin altında arabanın koltuğunda bıraktı. Döndüğünde ise kendisini şok edici bir manzara bekliyordu. Arabanın içini duman kaplamış, koltuklar ise küle dönmüştü.

Arabayı açıp içine girdiğinde iPhone 7’yi altında bıraktığı kotunun yandığını, cihazın ise yanmış kalıntılarını buldu. Cihazı sadece bir hafta önce aldığını belirten kullanıcı, telefonu hiç yere düşürmediğini ve kesinlikle orijinal olmayan bir şarj aleti kullanmadığını belirtiyor.

Apple cephesinden konuya ilişkin olarak bir açıklama gelmiş değil haliyle işin teknik boyutunun ne olduğu bilemiyoruz ancak aracın içinde cihazın güneşe maruz kalmış olması nedeni ile aşırı ısınması da ihtimaller arasında. Fazla sıcaktan zarar gören pil reaksiyon göstermiş ve patlamış olabilir. Konuyla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha somut bilgiler ortaya çıkacaktır diye tahmin ediyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16436 kez okundu.
79 kişi, toplam 86 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, patlama ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim