Anlık Bildirim

Yeni iPhone'lar 9 Eylül'de geliyor

Sonbahar dönemini genelde en büyük tanıtımlarına ayıran Apple, bu yıl 9 Eylül itibariyle sahneye çıkıyor. Yeni nesil iPhone modellerinin lanse edileceği ilk lansman için davetiyeler yolculuğa çıktı.

Apple yeni etkinliğini San Fransisco şehrinde Bill Graham Civic salonunda gerçekleştirecek. Bu yıl etkinliğin mottosu ise “Siri bize bir ipucu ver” olarak belirlenmiş. Mottoya bakarak Siri dijital asistanında önemli yeniliklerin bizi beklediğini söyleyebiliriz. 

Etkinlikte yine 2 adet iPhone modeli tanıtılması bekleniyor. 4.7 ve 5.5 inçlik boyutları koruyacak olan modeller S takısını alacak. Yani dış tasarımda önemli değişiklikler olmazken iç kısımda bazı yenilikler bizi bekliyor olacak. 

iPhone 6S ve iPhone 6S Plus olması beklenen modellerde daha hızlı ve daha az enerji tüketen Apple A9 yongaseti, şimdikinden 3 kat daha dayanıklı Series 7000 alüminyum alaşımlı kasa, 12MP çözünürlüğünde kamera, önceki nesilde eksikliği hissedilen 2GB RAM ve biraz daha büyük batarya olacağı tahminleri yapılıyor. Türkiye saati ile 20.00'da başlayacak olan etkinliği biz de canlı olarak sizlere aktaracağız.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3429 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim