Anlık Bildirim

Yeni iPhone'ların isimlerindeki sürpriz detay

Twitter'da mobil cihazlar hakkındaki sızıntı paylaşımlarıyla bilinen ve iddialarının büyük bir çoğunluğu doğru çıkan Evan Blass, heyecanla beklenen yeni iPhone modellerini açıkladı.
Yeni iPhone'ların isimlerindeki sürpriz detay
 
Apple’ın önümüzdeki eylül ayında görücüye çıkaracağı yeni iPhone modelleri şimdiden teknoloji gündeminin bir numaralı konusu haline gelmeye başladı. Daha önce internette yayınlanan bilgilere göre 3.5 mm kulaklık girişine sahip olmayacak cihazda kamera lensinin büyüyeceği ve anten çizgilerinin konumunun değiştirileceği iddia edilmişti.
Diğer taraftan kulislerde dolaşan bir başka iddiaya göre Apple’ın iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro olmak üzere üç farklı model tanıtmaya hazırlandığı ifade edilmişti. Ortaya çıkan fotoğraflarla desteklenen bu fikri çürüten isim ise Evan Blass oldu.
Twitter’da mobil cihazlarla ilgili sızıntı niteliği taşıyan ancak yüksek doğruluk payına sahip bilgiler paylaşan @evleaks’e göre Apple üç değil, iki yeni iPhone modeli tanıtacak. Normal iPhone’un "Sonora", daha büyük ekranlı iPhone Pro’nun ise "Dos Palos" kod adlarına sahip olacağını söyleyen Blass, üç farklı iPhone çıkacağı yönündeki haber ve görsellerin gerçeği yansıtmadığını dile getiriyor.
Yapılan araştırmalar neticesinde ilgili isimlerin Apple’ın merkezi Cupertino’ya yakın yerleşim alanları olması iddiaları güçlendirir nitelikte yorumlanıyor. Bakalım tweet'lerinin büyük bölümü doğru çıkan Evan Blass bu kez haklı çıkacak mı…
* Haberde kullanılan görsel temsilidir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13265 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iphone 7 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim