Anlık Bildirim

iPhone 5se üç farklı renk seçeneğiyle birlikte gelecek

Apple'ın 4 inçlik yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı uzunca bir süredir konuşuluyor. iPhone 5se adıyla duyurulması beklenen modelin renk seçenekleri de belli oldu.
iPhone 5se üç farklı renk seçeneğiyle birlikte gelecek
 
iPhone 6 serisiyle birlikte 4" ekran boyutundan vazgeçen Apple, her ne kadar satışlarını arttırsa da büyük ekrana geçmek istemeyen bir çok kullanıcıyı da arkasında bıraktı. Şirketin 4 inçlik yeni bir model üzerinde çalışarak bu kullanıcıları tekrar kazanacağı da uzun süredir dile getiriliyor.

Kısa bir süre önce yeni modelin iPhone 5se adıyla tanıtılacağı bazı sızıntılarla ortaya çıkmıştı. Firmanın son 4 inçlik akıllı telefonu iPhone 5S olduğu için bu isimlendirme de oldukça gerçekçi gözüküyor. Yeni modelde ayrıca iPhone 6 donanımı kullanılacağı da bir süredir gündemdeydi. Kısaca hatırlatmak gerekirse bu özelliklerden öne çıkanlar Apple A8 çipset, arkada 8MP ve önde 1.2MP çözünürlükte kamera, NFC ve 4G desteği oluyor. iPhone 5se'de pil kapasitesinin de iPhone 5S'e oranla arttırılması bekleniyor.

Yeni sızıntı ise akıllı telefonun 3 farklı renk seçeneğiyle geleceğini gösteriyor. Bu renklerden ikisi Apple'ın değişmezleri gümüş ve uzay grisi olacak. Farklı olan üçüncü renk ise pembe. Daha önce iPhone 6S'de "roze altın" seçeneğiyle pembeye yakın bir rengi görmüştük, ancak kaynağa göre bu kez iPod Touch'larda gördüğümüze benzer bir ton kullanılacak.

Çıkış tarihiyle ilgili son bilgiler ise akıllı telefonun 15 Martta iPad Air 3 ve yeni Apple Watch ile birlikte tanıtılacağını gösteriyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8510 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5se, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim