Anlık Bildirim

iPhone 6 SE'ye ait olduğu iddia edilen test sonuçları yayınlandı

Apple’ın önümüzdeki Eylül ayında tanıtacağı iddia edilen ve son günlerde yayınlanan sızıntılarla hakkındaki iddialar giderek güçlenen iPhone 6 SE bu kez Geekbench testinde karşımıza çıktı.
Hakkında sürekli yeni iddialar ortaya atılan gelecek nesil iPhone’a dair paylaşılan bilgilerin seyri giderek değişmeye başladı. Öyle ki bugüne kadar iPhone 7 ismiyle anılan cihazın kısa süre önce ortaya çıkan taslak kutu tasarımlarına göre iPhone 6 SE adıyla gelebileceğini belirtmiştik.
Mart ayında tanıtılan iPhone SE modeli düşünüldüğünde her ne kadar kulağa mantıksız gelse de iPhone 6 SE konusundaki iddialar giderek güçleniyor. Buna göre Çin merkezli sızdırılan yeni bir fotoğrafta Geekbench performans testiyle karşımıza çıkan cihazın isminin iPhone 6 SE ve işletim sisteminin ise iOS 10 olarak geçmesi dikkatlerden kaçmıyor.
Tek çekirdek testinde 3042 puan, çoklu çekirdek testinde 5210 puan alan cihazın -sırasıyla 2,542 ve 4,427 puana sahip- iPhone 6S’ten üstün çıkması yeni A10 işlemci söylentilerini destekler nitelikte. Fotoğrafı paylaşan kullanıcının aktardığı diğer bilgilere göre iPhone 6 SE olarak tabir edilen modelin 4,7 inç, 750 x 1334 çözünürlüğünde ve iPad Pro'daki gibi True Tone desteğine sahip bir ekranla geleceği ifade ediliyor. Üstelik "home" butonunda ise basınca duyarlılık gibi herhangi bir yeniliğin bulunmayacağı söyleniyor. Elbette şimdilik iddia niteliği taşıyan bu ifadelerin doğruluğu için yaklaşık iki hafta daha sabretmemiz gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10429 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iphone 7 plus ve
3 etiket daha iphone 7 pro iphone 6se Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim