Anlık Bildirim

iPhone 6 modelindeki Apple logosu bildirim ışığı olabilir

iPhone 6 modelindeki Apple logosu bildirim ışığı olabilir

Apple'ın sonbahar döneminde lanse etmeye hazırlandığı yeni iPhone modelleri için bugüne kadar pek çok bilgi veya görsel sızdırıldı ve karşımıza  neyin çıkacağına dair az çok bilgi sahibi olduk. Ancak henüz ortaya çıkan bir bilgi şimdiye kadar hiç olmayan bir özelliği yeni iPhone modellerinde yer alabileceğini iddia ediyor. 

Bilindiği gibi iPhone modellerinde bildirim ışığı mevcut değil ve gelen bildirimler ana ekran veya kilit ekranı üzerinden görülebiliyor. Son internete sızan iPhone 6 kasa görselleri Apple logosunun daha ince ve yeni bir plastikten yapıldığını gösteriyor. Görseller farklı kaynaklarca da teyit edilmiş.

iPhone 6 ile MacBook cihazlarından tanıdığımız parlayan Apple logosunun iOS cihazlarına da geleceği iddia ediliyor. Ayrıca iPhone 6 bu logoyu bir bildirim ışığı olarak da kullanacak. Bildirimin türüne göre logo farklı şekillerde yanıp sönecek. 

Sızıntı radikal bir değişikliğe işaret ettiği için şimdilik ne derece doğru bilinmiyor. Ancak bu konu üzerinde yeni sızıntılar olduğu takdirde gerçekleşmesi ihtimali biraz daha artacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4682 kez okundu.
46 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim