Anlık Bildirim

iPhone 6 serisinin OIS ve NFC modüllerinin manyetik kılıflardan etkilendiği belirtiliyor

iPhone 6 serisinin OIS ve NFC modüllerinin manyetik kılıflardan etkilendiği belirtiliyor

Rekor satışlar yapmasına karşın bükülme gibi bazı sorunlarla eleştiri yağmuruna tutulan iPhone 6 serisi ile ilgili bu kez de aksesuar kaynaklı bazı sorunların ortaya çıktığı belirtiliyor. Soruna sebep olan ise aksesuarlardaki manyetik veya metal aksamlar. 

Bir kaç haftadır kullanıcılar zaman zaman NFC veya OIS modüllerinin zaman zaman hatalar verdiğine dair şikayetleri vardı. İlk zamanlar bunun sebebi tam olarak anlaşılamasa da yapılan bazı araştırmalar sorunun aksesuarlarda kaynaklandığını ortaya koydu.

Apple, iPhone 6 serisinin tanıtımından önce destek rehberlerini güncellemiş ve üreticilerin üçüncü taraf aksesuarlarda belirli metal veya manyetik bileşenler sebebiyle yaşanabilecek muhtemel çakışma problemlerine karşı dikkatli olmasını istemişti. Ancak görüldüğü kadarıyla bazı üreticiler buna uymamış.

Şikayetler hakkında Apple tarafından resmi bir açıklama gelmedi ancak firmaya yakın kaynaklar Apple’ın üçüncü taraf aksesuar üreticilerini bu bileşenler konusunda uyarmaya başladı ve üreticilerin bu ürünlerin muhtemel bir çakışmaya sebep olacağı konusunda tüketicileri bilgilendirmesini de istiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1226 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 6 Plus, iphone 6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim