Anlık Bildirim

iPhone 6 yanlışlıkla Amazon Japonya'da ön siparişe sunuldu

iPhone 6 yanlışlıkla Amazon Japonya'da ön siparişe sunuldu


Apple'ın yeni nesil iPhone model(ler)ini lanse etmesine henüz uzun bir zaman var ve cihazların satışı da lansmanı müteakip 10 gün içerisinde başlıyor. Ancak Amazon Japonya şimdiden ön sipariş almaya karar vermiş görünüyor. 

Amazon Japonya sitesinde kısa bir süreliğine görünen ve sonra yayından kaldırılan sayfa farkedildiğinde iPhone 6 için ön sipariş toplamaya çalışıyordu. Minna no Shop adlı bir hesap tarafından satışa çıkarılan modelin özelliklerinin ise bugüne kadar sızdırılmış olanlardan derlendiği anlaşılıyor.

4.7 inçlik bir ekrana sahip olan iPhone 6 modeli iOS 8 işletim sistemi ile çalışıyor, 64GB kapasiteye sahip ve altın renk seçeneği ile geliyor. Ürünün kalınlığı 7mm olarak dikkat çekiyor. Modelin yaklaşık fiyatı ise 1380$ olarak belirlenmiş. Modelin sevkiyatına 30 Eylül itibariyle başlanacak. 

Ürün sayfasının art niyetli mi yoksa yanlışlıkla mı yayımlandığı bilinmiyor. Ancak eğer bilgiler doğruysa lansmanın 19 Eylül tarihinde yapılacağı ihtimali ortaya çıkıyor. Zira Japonya ilk dalga satış ülkeleri rasında bulunuyor. Ayrıca fiyat olarak da en azından ülke sınırları içerisinde büyük farklar olduğu görülüyor. Normalde 64GB kapasiteli versiyon 850$ civarında seyrediyordu. 

Amazon'da daha önce de Mass Effect 4 oyunu lanse edilmeden ön siparişe sunulmuştu. Bu bakımdan iPhone 6 lansmanı öncesi bazı bilgilerin elde edilmiş olabileceği düşünülebilir. Yine de bu bilgi dedikodudan öteye gitmiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1028 kez okundu.
89 kişi, toplam 93 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim