Anlık Bildirim

"iPhone 6S 18 Eylül'de raflarda olacak"

En değerli şirket Apple, alışıldığı üzere her yıl Eylül ayında yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürüyor. Foxconn kaynaklı yeni sızıntılar ise bir sonraki jenerasyona iPhone modelleri için 18 Eylül t
'iPhone 6S 18 Eylül'de raflarda olacak'
 
iPhone 6 ve iPhone 6+ 
En değerli şirket Apple, alışıldığı üzere her yıl Eylül ayında yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürüyor. Foxconn kaynaklı yeni sızıntılar ise bir sonraki jenerasyona iPhone modelleri için 18 Eylül tarihini hedef gösteriyor.
Hatırlanacağı üzere iPhone 6/6+ geçtiğimiz yıl 19 Eylülde, iPhone 5S ise 2013 yılında 20 Eylülde piyasaya çıkmıştı. Bu tarihte iPhone 6S ve 6S+ modellerinin satışa çıkması beklenirken modellerin duyurulacağı tarih ise 11 Eylül olarak işaret ediyor. Ancak 11 Eylül'de genellikle ABD gündeminde ikiz kulelere düzenlenen saldırı yer alırken Apple'ın ikinci gündem olmayı seçmesi pek muhtemel değil gibi gözüküyor.

Bu sebeple modellerin duyurusunun ise 8/9 Eylül tarihlerinde yapılabileceği konuşuluyor. Ancak muhtemelen her yıl olduğu gibi bu yıl da bir çok sızıntı haberi ile daha cihazlar piyasaya çıkmadan bir çok detay öğrenilmiş olacak. Hatta önemli bazı sızıntı haberleri de gelmeye başlamış durumda. Hatırlatmak gerekirse bir kaç gün önce iPhone 6S modeline ait metal kasanın ortaya çıktığı bu bağlantıda sizlerle paylaşmıştık.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12278 kez okundu.
37 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
6s, satış ve lansman
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim